Raymarines frågor för Micro Compass

• Vad är livslängden på batteriet i min Tacktick Micro Compass?
• Kan min Tacktick Micro Compass användas på södra halvklotet?
• Jag om min båt för vintern. Vad är det bästa man kan göra med mina Micronet instrument?
• Vilka är fördelarna med en Tacktick precision digital kompass?
• Vad händer om min Tacktick Micro Compass inte kommer att stanna på?
• Hur laddar jag batteriet i min Tacktick Micro Compass?
• Min Micro Compass inte ger mig korrekta avläsningar?
• Har min Tacktick Micro Compass flyta?
• Vad händer om min Tacktick Micro Compass inte kommer att stanna på?
• Kan jag använda Micro Compass för navigering?
• Kommer min Tacktick Micro Compass arbetar på natten?
• Mina Tacktick Micro Compass skallror eller ljud som om det har vatten i det?
• Är min Tacktick Micro Compass vattentät?
• Vad händer om min Tacktick Micro Compass inte går att slå på?
• Kommer mina Visar re-charge deras batteri även om de är avstängda?

Vad är livet för batteriet i min Tacktick Micro Compass?
Batteriet är en specialist litiumbatteri som inte har ett minne och därför varar livet på din Tacktick Micro Compass.

Kan min Tacktick användas på södra halvklotet?
Ja. Det finns ingen som inrättats behövs. De fluxgatekompass enheter installerade i Tacktick Micro Compass-enheter fungerar korrekt hela världen. Det finns inga regionala förändringar som skall göras och Tacktick Micro kompassen kommer att vara korrekta i hela världen.

Jag om min båt för vintern. Vad är det bästa man kan göra med mina Micronet instrument?
Det är bäst att se till att alla trådlösa komponenter i ett Micronet-system är fulladdade före lagring under vintern. Om det inte finns tillräckligt med solljus för att ladda visar sedan ansluta en 9-24V matning till plintarna dolda bakom den lilla panelen på baksidan av skärmen och låt stå i 12 timmar. Se till att strömmen har levererats till Hull och NMEA sändare för 12 timmar före upplägget. Om masten tas ner för vintern så är det bäst att ta bort vindgivare för att förhindra skador. Kontrollera utsidan av enheten är ren och skölj med färskvatten och torka den noggrant innan du ställer undan säkert bort. Alla komponenter kan förvaras på båten eller hemma för vintern.

Vilka är fördelarna med en Tacktick Micro Compass?
Tacktick Micro Compass är exakta, lätt och lätt att läsa, så att du kan ägna mindre tid att titta på kompassen, och mer tid att tänka igenom taktik. De är också portabel och enkel att installera, så du kan ta din Tacktick Micro Compass från båt till båt, och snabbt ställa upp för taktisk racing.

Vad händer om min Tacktick Micro Compass inte kommer att stanna på?
Batterinivån kan vara låg. Alla Tacktick Micro Compass Instrument har ett batteri indikator visar detta hur många timmars användning din Tacktick Micro Compass har utan solljus. Om när du slår på instrumentet på batterinivån är låg måste du ladda batterierna ser laddning mitt instrument. Alternativt om en enhet lämnas och elektroniken ser ingen förändring i data så kommer det att stängas av automatiskt för att spara ström. Detta kommer inte att ske till havs, men kommer att hända om en enhet kvar på hemma.

Hur laddar jag batteriet i min Tacktick Micro Compass?
För att uppnå bästa laddningstiden, måste du placera din Tacktick Micro Compass försiktigt med avseende på solsken, och se till att solcellen är vinkelrät mot middagssolen, och att enheten är placerad utanför. För en helt platt batteri Tacktick Micro Compass bör lämnas i solljuset i 4-5 dagar.
Om du inte har en lämplig yttre läge, då vara säker på att inomhus anläggning som valts har direkt strålande solsken, i minst 10 timmar om dagen och undvika tonade glas fönster. Se till solcell är i rät vinkel mot middagssolen.
Även i molnigt väder, om du placerar solcellen enligt ovan i 5 dagar, så ska du få tillräckligt med laddning för att slutföra en helger racing.
Batteri timmar anges vid uppstart påverkas av temperaturen och ger en konstlat hög läsning strax efter laddning. För en sann avläsning alltid låta Tacktick Micro Compass svalna innan du sätter upp för att se batteriets laddning.
Avgiften visas strax efter uppstart med enheten visar “bAt” i ett fönster och antalet driftstimmar kvar i den andra.

Min Tacktick Micro Compass inte ger mig korrekta avläsningar?
Är Tacktick Micro Compass monterad i ett rent område och på en vertikal yta?
Även om den fluxgatekompass fungerar korrekt upp till vinklarna 20 grader på vardera sidan av den vertikala enheten ska monteras vertikalt så att den kan fungera effektivt när båten läker under normala segling förhållanden.
Är Tacktick Micro Compass monterad i ett rent område, dvs inga andra magnetiska föremål (en glaskula kompass, något stål, instrument med urtavlor etc).
Det finns ingen ersättning eller installation anläggning i Tacktick Micro Compass eftersom den är utformad främst för den lilla båten marknad där det kommer att monteras i en öppen yta fri från yttre magnetisk påverkan.
Om Tacktick Micro Compass ger felaktiga avläsningar det kommer att vara användbart för att göra anteckningar om de förväntade och faktiska avläsningar innan du kontaktar vår support.

Har min Tacktick Micro Compass flyta?
Ja. På grund av den låga vikt konstruktion och luftvolymen instängd den förseglade enheten en Tacktick Micro Compass flyter.
Det är förmodligen värt att öva din man överbord borra om någonsin Tacktick Micro Compass Blir knackade i vattnet och säkert någon form av slitage eller skada på hållaren eller fästet bör redas ut innan Tacktick Micro Compass själv går för en simma.

Vad händer om min Tacktick Micro Compass inte kommer att stanna på?
Den Tacktick Micro Compass har en batterinivå indikator visar detta hur många timmars användning din Tacktick Micro Compass har utan solljus. Om när du vrider Tacktick Micro kompassen på batterinivån är låg måste du ladda batteriet, se FAQ laddning mitt instrument. Alternativt om enheten inte flytta den kommer automatiskt stängas av. Detta kommer inte att ske till havs.

Kan jag använda Micro Compass för navigering?
Eftersom det inte finns någon ersättning för lokal avvikelse i Tacktick Micro Compass det inte rekommenderas för navigering användning. Befälhavaren och Micronet områden kan korrigeras använder sin inbyggda programvaran och kan användas för navigering.
Den Tacktick Micro Compass är utformad för att användas som ett taktiskt kompass för att hjälpa jolleseglare skift plats vind och öka prestanda vindsidan. Eftersom Tacktick Micro Compass normalt monteras på en båt utan järnhaltiga metallkomponenter och denna driftsform använder en skillnad i kompasskursen bestämma vinden skiftar det inte är nödvändigt att korrigera kompassen för lokal avvikelse. Att låta enheten för att lagra sådan information skulle också göra Tacktick Micro Compass olagligt i många klassregler.
Kommer min Tacktick Micro Compass arbetar på natten?
Ja det kommer, men det finns ingen bakgrundsbelysning anläggning på Tacktick Micro Compass så en extern ljuskälla kommer att bli nödvändigt. Ett fulladdat Tacktick Micro Compass fungerar för cirka 200 timmar utan solljus.
The Race Master har en bakgrundsbelysning (3 nivåer) för att hjälpa till natten segling och alla Micronet olika skärmar har bakgrundsbelysning.

Min Tacktick Micro Compass skallror eller ljud som om det har vatten i det?
Den fluxgatekompass i Tacktick Micro Compass är fylld med olja som gör detta buller.

Är min Tacktick Micro Compass vattentät?
Ja. Alla Tacktick Micro Compass displayer är vattentäta. Dränkbara till 32.8ft (10m) även om Tacktick Micro Compass flyter. Till skillnad från många andra marina elektronik instrument Tacktick Micro Compass produkter är helt förseglad och kan vara nedsänkt till ett djup på 32.8ft (10m). Det har förekommit rapporter om skärmar som förlorade överbord och sedan hämtas senare av dykare flera dagar senare att placeras tillbaka ombord fortfarande arbetar.
Det rekommenderas att Hull Sändare och hastighet / Djup Pods finns i delar av båten så att de inte utsätts för direkt vattenstänk.
Vad händer om min Tacktick Micro Compass inte går att slå på?
Din Tacktick Micro Compass förmodligen behöver laddas, placera Tacktick Micro Compass i starkt solljus på ett fönsterbräde.
Bright Sun: 2 dagar
Molniga dagar: 5 dagar
Slöa dagar: 10 dagar
Det är inte möjligt att ladda batteriet med elektrisk belysning – solljus måste användas

Kommer min Tacktick Micro Compass re-charge deras batteri även om de är avstängda?
Ja. Alla batterier ska laddas när bort oavsett om de är bildskärmar kvar i dagsljus eller Hull / NMEA sändare kvar ansluten till en extern strömkälla.