Raymarines svar for Micro Compass

• Hva er levetiden på batteriet i min Tacktick Micro Compass?
• Kan min Tacktick Micro Compass brukes i den sørlige halvkule?
• Jeg legger opp min båt for vinteren. Hva er den beste tingen å gjøre med mine Micronet Instruments?
• Hva er fordelene med en Tacktick presisjon digitalt kompass?
• Hva skjer hvis Tacktick Micro Compass vil ikke bo på?
• Hvordan lader jeg batteriet i min Tacktick Micro Compass?
• My Micro Compass ikke gir meg riktige målinger?
• Har min Tacktick Micro Compass flyte?
• Hva skjer hvis Tacktick Micro Compass vil ikke bo på?
• Kan jeg bruke Micro Compass for navigasjon?
• Vil min Tacktick Micro Compass arbeid om natten?
• Mine Tacktick Micro Compass rangler eller lyder som om det har vann inni den?
• Er min Tacktick Micro Compass vanntett?
• Hva skjer hvis Tacktick Micro Compass ikke vil slå seg på?
• Vil Viser lade sine batterier, selv om de er slått av?

Hva er levetiden på batteriet i min Tacktick Micro Compass?
Batteriet er en spesialist litiumcelle som ikke har et minne, og derfor vil vare livet av din Tacktick Micro Compass.

Kan min Tacktick brukes i den sørlige halvkule?
Ja. Det er ikke satt opp nødvendig. Fluxgate kompasset enheter installert i Tacktick Micro Compass enheter fungerer riktig hele verden. Det er ingen regionale endringer skal gjøres og Tacktick Micro Compass avlesninger vil være nøyaktige verdensbasis.

Jeg legger opp min båt for vinteren. Hva er den beste tingen å gjøre med mine Micronet Instruments?
Det er best å sikre at alle de trådløse komponentene i en Micronet system er fullt oppladet før lagring for vinteren. Hvis det ikke er nok sollys til å lade viser deretter koble en 9-24V forsyning til terminalene skjult bak den lille panelet på baksiden av skjermen og la stå i 12 timer. Sørg for at strømmen er levert til Hull og NMEA sendere i 12 timer før layup. Hvis masten er tatt ned for vinteren så er det best å fjerne Wind Transmitter for å unngå skade. Kontroller utsiden av enheten er ren og skyll med rent vann og tørk den godt før lagring trygt bort. Alle komponenter kan stues bort på båten eller hjemme for vinteren perioden.

Hva er fordelene med en Tacktick Micro Compass?
Tacktick Micro Compass er presise, lett og enkel å lese, slik at du kan bruke mindre tid på å se på kompasset, og mer tid på å tenke gjennom taktikk. De er også bærbare og enkle å installere, slik at du kan ta Tacktick Micro Compass fra båt til båt, og raskt satt opp for taktisk racing.

Hva skjer hvis Tacktick Micro Compass vil ikke bo på?
Batterinivået kan være lavt. Alle Tacktick Micro Compass Instruments har et batteri nivå indikator, viser dette hvor mange timer med bruk Tacktick Micro Compass har uten sollys. Hvis du slår instrumentet på batteriet er lavt må du lade opp batteriene ser lading mitt instrument. Alternativt hvis en enhet er igjen og elektronikken ser ingen endring i data så vil det slås av automatisk for å spare strøm. Dette vil ikke skje på sjøen, men vil skje hvis en enhet er igjen på hjemme.

Hvordan lader jeg batteriet i min Tacktick Micro Compass?
For å oppnå best ladetid, må du plassere Tacktick Micro Compass nøye med hensyn til sol, noe som gjør at solcelle er vinkelrett på solen, og at enheten er plassert utenfor. For en helt flatt batteri på Tacktick Micro Compass bør bli stående i sollys for 4-5 dager.
Hvis du ikke har en passende utenfor plassering, så sørg for at innendørs stedet valgt har direkte sterkt solskinn, i minst 10 timer av dagen og unngå tonede glass vinduer. Sikre solcelle er i rett vinkel til solen.
Selv i overskyet vær, hvis du plasserer solcelle som ovenfor i 5 dager, så bør du få nok lading til å fullføre en helgene racing.
Batteri som er oppgitt ved oppstart påvirkes av temperatur og vil gi en kunstig høy lesing rett etter lading. For en ekte lesing alltid la Tacktick Micro Compass avkjøles før du slår opp for å se batterilading tilstand.
Avgiften vises rett etter oppstart med enheten viser “Bat” i ett vindu og antall driftstimer igjen i den andre.

Min Tacktick Micro Compass er ikke å gi meg riktige avlesninger?
Er Tacktick Micro Compass montert i et rent område og på en vertikal overflate?
Selv om fluxgate kompass vil fungere nøyaktig opp til vinkler på 20 grader på hver side av vertikal enheten skal monteres vertikalt for å tillate det å operere effektivt når båten helbreder under normale seiling forhold.
Er Tacktick Micro Compass montert i et rent område, dvs. ingen andre magnetiske objekter (en glasskule kompass, noe stål, instrumenter med ringer etc).
Det er ingen kompensasjon eller oppsett anlegget i Tacktick Micro Compass som det er utviklet primært for liten båt markedet hvor det vil bli montert i et åpent område uten ytre magnetisk påvirkning.
Hvis Tacktick Micro Compass er å gi feil avlesninger vil det være nyttig å notere de forventede og faktiske målinger før du kontakter support team.

Har min Tacktick Micro Compass flyte?
Ja. På grunn av den lave vekten bygging og volumet av luft fanget inne i lukket enhet en Tacktick Micro Compass flyter.
Det er trolig verdt å praktisere din mann overbord bore hvis noen av Tacktick Micro Compass ikke bli slått i vannet og absolutt enhver form for slitasje eller skader på holderen eller monteringsbraketten skal sorteres ut før Tacktick Micro Compass selv går for en svømme.

Hva skjer hvis Tacktick Micro Compass vil ikke bo på?
Den Tacktick Micro Compass har et batteri nivå indikator, viser dette hvor mange timer med bruk Tacktick Micro Compass har uten sollys. Hvis du slår den Tacktick Micro Compass på batteriet er lavt må du lade batteriet, se FAQ lading mitt instrument. Alternativt hvis enheten ikke er i bevegelse vil det automatisk slå seg av. Dette vil ikke skje på sjøen.

Kan jeg bruke Micro Compass for navigasjon?
Så det er ingen kompensasjon for lokale avvik i Tacktick Micro Compass det ikke er anbefalt for navigasjons bruk. Skipsføreren og Micronet områder kan korrigeres ved hjelp av deres innebygde programvare og kan brukes til navigering.
Den Tacktick Micro Compass er designet for å brukes som en taktisk kompass for å hjelpe jolle seilere flekk vindskift og øke ytelsen motvind. Fordi Tacktick Micro Compass normalt montert på en båt med ingen jernholdige metallkomponenter og denne virkemåte benytter en differensial i kompassretning å bestemme vinden skifter er det ikke nødvendig å korrigere kompasset for lokale avvik. Tillater enheten til å lagre slik informasjon vil også gjøre det Tacktick Micro Compass ulovlig i mange klasseregler.
Vil min Tacktick Micro Compass arbeid om natten?
Ja, det vil, men det er ingen bakgrunnsbelysning anlegget på Tacktick Micro Compass så en ekstern lyskilde vil være nødvendig. En fulladet Tacktick Micro Compass vil operere på rundt 200 timer uten sollys.
The Race Master har bakgrunnsbelysning (3 nivåer) for å bistå i natt seiling og alle Micronet utvalg av skjermer har bakgrunnslys.

Mine Tacktick Micro Compass rangler eller lyder som om det har vann inni det?
Den fluxgate kompass i Tacktick Micro Compass er fylt med olje som gjør denne støyen.

Er min Tacktick Micro Compass vanntett?
Ja. Alle Tacktick Micro Compass skjermer er vanntette. Nedsenkbare til 32.8ft (10m) selv om Tacktick Micro Compass flyter. I motsetning til mange andre marine elektronikk instrumenter Tacktick Micro Compass produkter er fullstendig forseglet og kan senkes til dybder på 32.8ft (10m). Det har vært rapporter om skjermer blir tapt overbord og deretter hentes senere av dykkere flere dager senere å bli plassert tilbake om bord fremdeles arbeider.
Det anbefales at Hull Sendere og tilgang / Dybde Pods er lokalisert i deler av båten slik at de ikke utsettes for direkte vannsprut.
Hva skjer hvis Tacktick Micro Compass ikke vil slå seg på?
Din Tacktick Micro Compass sannsynligvis må lades, plasser Tacktick Micro Compass i sterkt sollys på en vinduskarm.
Bright Sun: 2 dager
Skyet dager: 5 dager
Sløve dager: 10 dager
Det er ikke mulig å lade batteriet med elektrisk belysning – sollys må brukes

Vil min Tacktick Micro Compass lade sine batterier, selv om de er slått av?
Ja. Alle batterier vil bli belastet når off uavhengig av om de er Displays igjen i dagslys eller Hull / NMEA sendere igjen koblet til en ekstern strømkilde.